Maycaur Păr Mijloc de Culoare Maro, Parul Lung Ondulat, Peruci Dantela Glueless Sintetic Rezistent la Căldură Dantelă Față Peruci pentru Femei de culoare

260.14lei 182.08lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Maycaur Păr Mijloc de Culoare Maro Corp Lung Val de Păr Peruci Dantela Glueless Sintetic Rezistent la Căldură Dantelă Față Peruci pentru Femei de culoare

Toate perucile vor fi livrate in 1-3 Zile lucratoare!

Purta și Curat

Politica De Returnare

UN&Q

1. Q: care sunt avantajele de Peruci Sintetice în comparație cu peruci par uman?

1) peruci Sintetice sunt mai ieftine decât peruca de păr, astfel încât să puteți permite pentru a schimba stilul tău mai des, sau când ai încercat de look-ul curent.

2) peruci Sintetice sunt mai ușor de stil decât peruci par uman.Peruci par uman necesită o mare grijă și trebuie să fie spălate mai des.Astfel, peruci par uman, în general, necesită mai mult de întreținere peruci sintetice.

3) peruci Sintetice vin pre-stil și pre-tăiate și își păstrează forma chiar și după ce a fost spălat.Prin urmare, mult mai ușor pentru consumatorul mediu.Peruci par uman, de obicei, necesită tăiere și styling de un stilist de păr înainte de a putea fi purtate.

2. Q: de Unde să încep și ce măsuri să iau?

1 pas : Măsurați-vă capul.Când ați stabilit ce capac de dimensiune ai nevoie, puteți naviga pentru peruca corect categorie.

La pasul 2 : Selectați stilul tau.Naviga prin catalogul nostru și detemine care stil de a beneficia de nevoile tale.Asigurați-vă că sunteți navigarea prin dimensiunea corespunzătoare catagories.

La 3nd pas : Selectați culoarea pe care doriți.

3. Q: Cum am stilul meu Peruci Sintetice?

Peruca poate fi stil prin utilizarea unui peruca perie, un pieptene peruca, sau vârful degetelor.Evita folosind o perie conceput pentru păr uman.Aceste perii pot crea tensiune excesivă, și se întinde de-a lungul fibrele sintetice cu abasive accidente vasculare cerebrale poate deteriora peruca.Sintetic peruci vom efectua sunt agită și uzură, și peruca poate fi un stil de simplu, folosind un pieptene dinte larg sau vârful degetelor.Cele mai bune instrumente de styling sunt cele mai ieftine, un spary sticla curata, apa rece ușor spritzes peruca cu apă pentru a elimina electricitatea statică și de a reveni peruca aspectul inițial

1).Cum să aibă grijă de Peruci Sintetice?

Este ușor să te dus de val cu noul peruca de peste styling și peste spălat, așa că citiți ghidul nostru pentru îngrijirea sintetice dantelă în fața peruca (sau SFLW pentru scurt) pentru a asigura longevitatea peruci și menține stilul său.

Sintetic peruci dantela din TCPG sunt realizate din fibre rezistente la căldură, care poate rezista la temperaturi de până la 180 de grade Celsius (400F).Acest lucru este mare pentru îndreptare cret/pervers sintetice peruci dantela sau curling Yaki/drept sintetice peruci dantela

2).Coafura De Căldură

Pentru a face acest lucru în cel mai sigur mod pentru peruca este de a folosi doar de joasă setări de căldură și numai căldură stil rar.

Încălzire cu temperaturi ridicate sau prea frecvent va scurta durata de viata a perucă și poate deteriora fibrele.

Dacă vă aflați înclinați să ia cleștele sau întinderea pe o bază de zi cu zi, atunci poate că este în valoare de cumpărare de două peruci de diferite texturi (lungime similară și coloranți) pe care le puteți purta alternativ.

3).Controlul Încreți

Peruci cret poate deveni creț așa că investesc într-o perucă spray pentru a-l scoatem.Dacă părul devine creț (acest lucru se poate întâmpla pentru ondulat peruci și non cret peruci) încercați înmuiere peruca în apă amestecată cu balsam de rufe pentru aproximativ 30 de minute.Șampon/Starea și aer uscat - nu sufla uscat sintetice peruca dantelă.

Folosind un pieptene dinte larg pe peruca este cea mai buna cale de a o păstra.Perii sunt doar recomandabil pe drept varietate de peruci, - drept, matasos drept și Yaki.

4).Masina de spalat

Spălat peruca fiecare al 10-lea timp din poartă este bine.Dacă ai purta peruca sintetica sau sintetice peruca dantelă de zile de la data apoi la fiecare două săptămâni este ideal (desigur, dacă-și petreacă timpul în medii cu mirosuri puternice, apoi se spală mai des sau de a folosi ceva de genul Febreeze și lăsați să se usuce la aer)

Puteți utiliza un obișnuit peruca sampon sau o peruca sampon dar Charley preferă să folosească un lichid detergent de rufe.

O lingura de sampon si chiuveta plină cu apă rece este tot ce ai nevoie.Ușor swish peruca/mesa până când veți avea ceva spuma.

  • Textura: Ondulat
  • Lungimea parului: 22inch
  • Dantela De Culoare: Maro Mediu
  • culoare: Același cu foto
  • Stil: Ondulat
  • Rezistente la căldură: Până la 160 de Grade Celsius (320 Grade Fahrenheit).
  • Nume De Brand: Maycaur
  • Material De Bază: Swiss Dantela
  • Numărul De Model: XBW-30B Corpul WavySynthetic dantelă în fața peruca
  • Capac De Dimensiune: Dimensiunea Medie

Etichete

Etichete: 316 dantelă în fața peruca, păr uman peruca, sia peruca neagra, sr2ez, peruca dantelă față, peruca, copilul păr, peruci dantela plin umane, parul ondulat peruca sex masculin, panglica glueless peruca, mătase fața peruca gri.

Recenzii

Sarajeffers
2021-01-21
5/5
ok