NEWRECORD Pentru Samsung RV415 Laptop Placa de baza BA92-09425A BA92-09425B BA41-01534A cu HD 6470M 1GB GPU E450 CPU test complet

216.46lei 207.81lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

NEWRECORD Pentru Samsung RV415 Laptop Placa de baza BA92-09425A BA92-09425B BA41-01534A cu HD 6470M 1GB GPU E450 CPU test complet Atenție, vă rog

1. Inainte de a comanda, vă rugăm să asigurați-vă că placa de bază model este potrivit. (ne puteți trimite imagini pentru a confirma)

2. Placa de baza are nevoie de alte accesorii pentru a utiliza împreună, vă rugăm să vă asigurați că alte accesorii de lucru în mod normal.

3. Produse electronice nevoie de tehnologie profesională.Dacă nu sunteți profesionist in reparatii de calculatoare, vă rugăm să le cumpere cu atenție.Daca placa de baza este ars din acest motiv, nu putem oferi service în garanție.

Despre transport

1. Noi vă va oferi un număr de urmărire valabil.

2. Vă sugerăm să utilizați express standard de transport (de siguranță, de economisire de bani, în cazul în care pachetul este deteriorat, puteți aplica pentru compensare).

3. Dacă doriți să comandați rapid, vă rugăm să alegeți DHL, EMS. (tarifar de import de aceste comerciale express este mai mare).

4. Dacă pachetul primiți este grav deteriorat sau deformat, vă rog, o poză pentru mine de a proteja interesele ambelor părți.

5. Prețul acestui articol nu include nici un impozit și taxă de import.servicii post-vânzare

1.90 zi de garanție, supuse timp de garanție oferite de "caietul de sarcini".

2. Daca placa de baza este defect, cumpărătorul poate alege să înlocuiască sau returnarea produsului placa de baza, si va vom oferi o rambursare completă.

3. În cazul în care cumpărătorul cumpără produsul greșit, va plăti toate de marfă și 15% taxa pentru servicii.

4. Rambursare este aplicabilă numai la produs, preț, prelucrare, timbre poștale și costurile de transport nu sunt rambursate.

5. Oferim garanție completă pentru orice produse defecte.În cazul în care clienții dă-mi feedback-ul negativ la întâmplare, nu vă putem oferi servicii post-vânzare.

6. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu ridica orice tip de dispută și să mă contactați în orice moment.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

7. Fiecare placa de baza va fi lipit cu etichetă după livrare.Daca ai schimbat fără permisiune, nu vă putem oferi garanție și retur.

 • Certificare: NICI unul
 • Cu CPU: Da
 • Chipset-ul: INTEL
 • Nume De Brand: NEWRECORD
 • Element Stare: folosit
 • Garanție: 60 de zile
 • Origine: NC(de Origine)
 • Seria: Apire
 • Placă Grafică Tip: Non-Integrat
 • Numărul De Model: RV415
 • Compatibil Marca: Samsung

Etichete

Etichete: procesor intel, procesor placa de baza stabilit, ba92, exp gdc, hd ssd, egpu thunderbolt 3, pci tester, 1050ti gtx, koogeek inteligent, Laptop.

Recenzii

Mscedes71
2021-02-05
5/5
Product beyond expectations, Recommend great quality