Robotic Înot Momeli de Pescuit Electrice Auto Nada Momeala Momeli Pentru 4-Segement Swimbait USB Reîncărcabilă Intermitent LED lumina

70.67lei 28.27lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

*1. De înaltă calitate, material ABS și rafinat de prelucrare să-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp, și multi-secțiune metal conexiune design face să funcționeze mai bine. *2. Acesta poate fi încărcat prin USB, și momeala pot fi refolosite.Se va înota în mod automat după a pune momeala în apă pentru câteva secunde. *3. Când LED-ul este aprins, momeala se va opri timp de 5-10 secunde, de așteptare pentru prada pentru a prinde momeala, momeala se va opri după ce a fost scos din apa, iar LED-ul se va stinge. *4. 100% de brand nou și de înaltă calitate. *5. Utilizați diferite lungimi de față firele de la diferite adâncimi de apă pentru a menține apele robotizate de înot Atrage în controlul tău.

Material: ABS Culoare: culoare imagine (ca în imagine) Dimensiuni: 14cm Procesul de producție: imprimare 3D Timp de încărcare: 5~6 ore Timp de utilizare: 2~2.5 ore Baterie: 650mAh, poate încărcare și descărcare de gestiune de aproximativ 300 de ori Greutate: aproximativ 53g Instrucțiuni de utilizare: 1. Vă rugăm să verificați dacă elice și cârlig sunt deteriorate înainte de utilizare. 2. Uscat electrice momeală după utilizare. 3. Asigurați-vă că momeala este uscat înainte de umplere.Conținutul Pachetului: Electric de pescuit nada * 1 Cablu USB * 1 Float * 1 Ambalare cutie * 1 Notă: 1. Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferenței de lumină ambientală și dispozitiv de afișare setări, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți că. 2. Datele este măsurată manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

  • Cantitatea: 1
  • Categorie: Fals Nada
  • Numărul De Model: electric noduri pește
  • Poziția: Ocean Rock Pescuit
  • Tip: Momeală Artificială
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete

Etichete: clește de pescuit de pescuit, robot de jucărie, crankbait de pește, 6000 tambur, pește linie, pește, finanțe unelte de pescuit, luminoase wobbler pescuit, stick usb, momeală pește.

Recenzii

Jayarkie
2021-02-03
5/5
I'm very satisfied
Wragge John
2020-12-06
5/5
ty
Fabrikaprazdnika
2020-11-22
4/5
To test after recongestion
Ivanyshka 1987
2021-01-15
4/5
Saņēmu a darbojās