5B20G05160 pentru lenovo G40-30 Laptop Placa de baza Com CPU ACLU9 N3540 ACLU0 NM-A311 DDR3L

169.78lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Bună ziua, doamnelor și domnilor, compania noastră a fost înființată în anul 2013, la etajul 4 al Huaqiang de Nord Laohuaqiang, iar acum operează și vinde Lenovo, HP, DELL notebook placa de bază în China.Avem o echipa de profesionisti responsabili pentru online și offline de operare.Suntem foarte fericit pentru a vedea ordinele de la tine.Multumesc.

Oferim 60 de zile de garanție pentru utilizarea în obicei și în mod adecvat. 2.Vă rugăm să verificați pachetul atunci când vei ajunge pentru evitarea deteriorărilor.Dacă pachetul este rupt.vă rugăm să contactați doar primul. 3.Noi va oferim un suport tehnic bun, dacă te întâlnești probleme pentru masina de condițiile de lucru.sau vă sugerăm să vă adresați-vă inginer pentru ajutor. 4.Feedback-ul dvs. pozitiv sunt foarte apreciate dacă elementele componente a face să vă mulțumiți. 5.Dacă elementele nu este de lucru și verificate de către noi(vă rugăm să spuneți-ne în timp, prin e-mail cu dvs. testat imagini sau a unui mesaj on-line,chiar video de pe skydrive),în curând vom aranja să trimită un înlocuitor pentru tine sau restituire,dar, te rog, trimite-l înapoi la noi pe site-cost .plată 1.Acceptam transfer bancar,compania de transferuri și plata cu cardul de credit. 2.Din motive de securitate, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Bibliotecascolara.ro.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a face plata. 3.Plata trebuie să fie finalizate în termen de 7 zile lucrătoare de inchidere a licitatiei.feedback-ul satisfactia Clientilor este obiectivul nostru tot timpul.Orice problemă,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând.Vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve,înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Noi vă va oferi 5 stele feedback pozitiv după ce confirmați cu comanda dumneavoastră.Dacă sunteți mulțumit cu obiectele primite,vă rugăm să faceți același lucru pentru noi.Multumesc!!!

  • Produse De Stare: Stoc
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Cablu Adaptor
  • Nume De Brand: Vieruodis

Etichete

Etichete: vand lenovo thinkcentre, 8gb ddr3l, x240, ql3x, rtx 2080, dual psu, g50 30 de placa de baza, dropbox cheie, gpu rtx 2080, adt link-ul de r43sg tb3.

Recenzii