4 Way Splitter de Putere 800-2500MHz Separator N femeie pentru 2g 3g 4g amplificator de semnal UMTS, LTE Repetor Amplificator,Walkie talkie,TV prin Cablu

100.59lei 93.55lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

ZQTMAX 4 Way Splitter de Putere 800-2500MHz Amplificator de Semnal Separator N femeie pentru GSM, CDMA, Wcdma 3G 4g Lte pentru cablu Conectare Antena Caracteristici: Element : 4Way Splitter Ieșire : O Intrare de Patru Ieșire Frecvența de lucru:800-2500MHz Capacitate de Putere:50W Ripple:≤0,3 dB Impedanta:50Ω/N Tip Conector:N femeie

produse șansă reală

cum funcționează

1. Primește Semnal

Puternic antena ajunge să acceseze un semnal bun, și oferă-l la rapel.

2. Boostes Semnal

Rapel primește semnalul, amplifică, și servește ca un releu între telefonul dvs. și cel mai apropiat turn de celule.

3. Emite Semnal

Dispozitivele obține crescut de semnal, și apeluri de date și sunt alimentate prin rapel înapoi la rețea.

cum pentru a instala

Pasul 1:

Găsi o poziție în care ar putea primi semnal mare,cea mai mare parte o poziție mai înaltă, ca la acoperiș.Instalați în aer liber antena la el și să-l față de stația de bază.

Notă: antena de exterior va primi semnal bun, altfel repetor nu ar putea funcționa.

Pasul 2:

Conectați antenă de exterior pentru rapel la BTS conector cu cablu.

Pasul 3:

Conectați antena de interior pentru rapel la MS conector.Și ar fi mai bine să-l instalați la o înălțime de 2 metri.

Notă: Cele două antene trebuie să fie complet separate de un zid de cărămidă, cu o distanță de cel puțin 10 metri.În caz contrar, semnalul ar interveni pentru fiecare alte, arată plin de semnal pe ecran, dar, de fapt, servofrâna nu funcționează în mod corespunzător.

Pasul 4:

Conectați sursa de alimentare și făcut!

Vă Rog Să Observați

Vă rugăm să citiți cu atenție ÎNAINTE de a plasa comanda

Începând cu luna Martie,2017, Bibliotecascolara.ro nu permite să livreze boostere de semnal pentru STATELE UNITE ale americii, MAREA BRITANIE, CANADA și AUSTRALIA.În cazul în care cumpărătorii din aceste țări doresc să cumpere boostere de semnal de pe Bibliotecascolara.ro, vă rugăm să ne contactați, vom oferi soluții.

Vă rugăm să confirmați telefonul tău mobil frecvență mai întâi înainte de a plasa o comanda, daca ai donrsquot știu cum de a verifica, puteți apela operatorul tău de telefonie mobilă sau să ne contactați înainte de a cumpăra.

Frecvența doesnrsquot meci, amplificator de semnal canrsquot funcționează.Dacă ați cumpărat greșit amplificator de semnal, vă vom contacta în termen de 2 zile, vom merge pe de transport maritim greșit amplificator de semnal pentru tine, dacă nu primim răspuns.

Vă rugăm să asigurați-vă că puteți obține cel puțin 2 baruri 2G/3G/4G semnal din exterior înainte de a cumpăra, în caz contrar acest produs canrsquot ajuta.Ea are nevoie de aer liber, semnal bun pentru a îmbunătăți dvs. de semnal de interior.

Prieteni ruși rog, oferă-mi numele complet atunci când plasați comanda.Brazilian prieteni, vă rog, ofer fiscal număr atunci când plasați comanda.

Mai bine să alegeți Bibliotecascolara.ro Premium de Transport maritim sau China Post cu mai bine de transport&servicii Personalizate.

Noi vă va informa dacă ne-am alege cel mai sigur și mai rapid de livrare pentru tine.Pentru asta,vom conform situația de a alege cel mai bun pentru tine.

Orice alte după serviciu problemă dacă nu clar, vă rugăm să contactați centrul nostru de asistență service.

Faceți clic pe imagine pentru a obține mai multe informații pentru întrebarea ta.

  • Nume De Brand: ZQTMAX
  • Caietul de sarcini: 3M
  • Gain(dB): dBi
  • Frecvența: 800-2500MHz
  • Numărul De Model: 4 Way Splitter
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete

Etichete: kenwood tk 3107, Modem 3g, 5g antena, 4 g lte semnal de rapel, 2g 3g 4g gsm mobil semnal repeater, 4g lte, 18650 radio fm, antena lte, lipotech gsm booster, antena nagoya.

Recenzii

Rosellalincetto
2020-12-25
5/5
génial