Ali Regina Părului Brazilian Remy de Păr Uman Țese Pachete #613/#33/#30/#27/#99J/#BURG Corpul Val 1/3/4buc Extensie de Păr Uman

191.00lei 105.05lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

De Înaltă Calitate Remy De Păr Uman Detaliu

Elementele Nume: Brazilian Corpul Val Remy De Păr Uman Nume De Brand: Ali Regina Păr Produse Co., Ltd Culoarea parului: Blond 613; #27; #33; #30; #99J; #Burg Lungimea Parului: 8"~26" Parul Material: De Înaltă Calitate Din Păr Uman Bătătură.Timp de livrare:Aproximativ 2-5 Zile Prin DHL/FEDEX Caracteristică: Sănătos, Plin și Bouncy Textura

Metoda De Transport Maritim:

FedEx, DHL, Bibliotecascolara.ro Standard de Transport maritim, DPEX,USPS Toate Disponibile.Pls pune corect transport maritim informații fără P. O box & APO.

Taxe Vamale:

Compania expres nu Accepta Orice Adresa Cu P. O box / APO.și ar trebui să se plătească de către cumpărător, este în afara controlului nostru, sperăm că veți putea înțelege.

Poate Parul Vopsit Sau Decolorat?

Da, pentru că acesta poate fi vopsit,ondulat,indreptat,fier plat și albite ca propriul stil. (PS: Pls nu depășească 150 C, sau parul va fi distrus.)

Cum să se spele parul meu?

Utilizați pieptene cu dinti rari perie usor parul.parul cret pls netezi părul cu mâna.Nu perie părul de la rădăcină până la vârf, pornind de la capete, pieptene prin și apoi de la mijloc, apoi în cele din urmă merge de la partea de sus.

De Ce Parul Meu Bătătură Obtinerea Incurca?

Ca acest lucru este de 100% uman virgin de păr, părul este încă plin cu cuticulele aliniate în aceeași direcție.După ce ne-am face parul drept în diferite curl modele, cuticulele pe fiecare fir de păr nu se mai află lângă altul, ar putea fi merge în sus și înainte, de aceea, uneori vei simți că nu este foarte ușor pentru a rula degetele prin păr, iar acest lucru este pur și simplu pentru că are un stil de păr și cuticulele sunt oprirea degetele pentru că din ceea ce ar putea reacționa degetele sunt un fel de invadator.Parul se poate încurca, pentru că e prea uscat și aduna prea mult praf și alte lucruri, în acest timp, amintiți-vă să nu să se spele cu șampon, pentru că va face chiar mai rău.Spălați-l cu apă caldă limpede și profundă afecțiune pentru un timp, acesta va primi mai bine și mai bine!

De Ce Parul Meu Bătătură Obtinerea Vărsare?

După muncitori coase piese de păr într-un pachet, ar putea fi unele piese scurte, care nu sunt atașate la bătătură, așa că, atunci când pieptene-l sau spălați-l, se va stinge.Asta nu e vărsare, pieptene-le si totul va fi bine.La wefts sunt duble trase mașină de bătătură pentru a preveni posibile vărsare, dacă trebuie să taie bătătură pentru a regla volumul parului pentru a instala, pls asigurați-vă că pentru a sigila marginile wefts, astfel că nu va vărsa.Și nu spălați niciodată sau pieptene parul cu prea multă putere, este par virgin, este nevoie de mai mult de dragostea ta pentru a avea grijă de ea,sau se va rupe.

Cum să se spele parul meu?

Parul se poate încurca, pentru că e prea uscat și aduna prea mult praf și alte lucruri, în acest timp, amintiți-vă să nu să se spele cu șampon, pentru că va face chiar mai rău.Spălați-l cu apă caldă limpede și profundă afecțiune pentru un timp, acesta va primi mai bine și mai bine!

 • Parul Bătătură: Aparat Dublu De Bătătură
 • Greutate Unitate: 100g(+/-5g)/bucata
 • Culoarea Parului: #613/#33/#30/#27/#99J/#BURG
 • Păr Uman Tip: Părului Brazilian
 • Nume De Brand: ali regina
 • Tip De Extensie De Păr: Țesut
 • Material De Calitate: Remy De Păr
 • Articole per Pachet: 1/3/4buc
 • Cel Mai Lung Păr Proporție: >=15%
 • Poate Fi Permed: Da
 • Parul Avantaj: Poate fi Indreptat, ondulat, și Restilizată Ca Parul Dumneavoastra.
 • Material: Păr Uman
 • timp de transport maritim: Expediate în termen de 48 de Ore, a Primit termen de 2-5 Zile Lucrătoare
 • Textura: Corpul Val
 • Serviciu Exclusiv: Picătură de Transport maritim,Logo, Etichetă și Ambalaj Conceput
 • Potrivit Moarte Culori: Culoare Mai Inchisa Numai

Etichete

Etichete: ali perla, păr uman bundlls, bliss păr, haydon, bleach frontal, 72 inch pachete, 1b 613, trupa queen, ali har păr, extensiile de kia.

Recenzii

Fivehole1756
2020-12-22
4/5
The hair is awesome. sheds a little but awesome over all