29er AM340g/385 g 35mm Latime 21mm Adâncime Chila de Armare Asimetrie de Carbon MTB Mountain Bike Tubeless Rim Garanție pe Viață

1 099.30lei 846.46lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Rim Specificatii

Dimensiune

29er

Utilizarea

XC

Tubeless

Gata

Tip

Hookless

Adâncime

21mm

Interior/Exterior Lățime

29mm/35mm

ERD

597mm

Limita De Greutate

110kg/130kg

Greutate

340g/385 g

A Vorbit Gaura Unghi

±7°

Offset

2mm

A Vorbit Tensiune

≤145kgf

Anvelope

2.2" ~ 2.7"

Presiunii În Pneuri

20-40psi

CE ESTE CHILA DE JANTE

Am adaugat-o buclă continuă de umflături în jurul valorii de marginea de langa spite, și această idee a fost inspirat de chila navei.Cu chila de armare, rigiditate laterală noastre roata rim este crescut cu 35%, iar rezistența la impact este îmbunătățit cu 30%.

NOI TUBELESS

Vom folosi o pantă pentru a repara anvelopa, care este diferența între design și design tradițional.Care sunt beneficiile de acest design: 1.Full-Time Fix: Când anvelopa se încadrează în interiorul rampei, va fi într-o strânsă stat tot timpul și nu se va muta atunci când cotitură.Acest lucru se poate evita scurgeri de aer și reduce pierderea de viteză.În mod tradițional este de a fixa anvelopa cu un șef mai mic.Anvelopa va fi strâns numai atunci când acesta este blocat de către șef.Prin urmare, atunci când introduceți o curba, anvelopa poate aluneca și chiar mai rău, este posibil să curgă. 2.Mai mare Intensitate: știm că numai atunci când fibra de carbon se transformă fără probleme, poate să joace pe deplin de performanțele sale.Vom evita seful de design pentru că șeful va face fibra transforma brusc.Planul înclinat design face din fibra de carbon de tranziție netede, care pot da juca pe deplin la performanță maximă de fibră de carbon și de a crește aderența între straturi de fibra de carbon.

De CE ESTE JANTA DOAR 21mm ADÂNCIME?

În scopul de a obține un confort mai mare, vom alege ultra-low 21mm adâncime.Știm că atunci când adâncimea de janta este mai mare, înainte de rigiditate a jantei este mai mare, iar confortul este mai rău.În general, cea mai mică adâncime, cu atât mai rezistenta la impact.Motivul pentru care am îndrăznit să alegeți 21mm adâncime este că chila structura dispersează stres pe poziția de spițele jantei, și rezistență la impact de performanță al nostru rim este îmbunătățită în loc de scădere.

CARACTERISTICILE DE PAINTLESS:

1.Mai puternic

Nostru jante ieși din mucegai ca un produs finit.În comparație cu procesul tradițional, nu este nevoie pentru a poloneză, atât de original rășină epoxidică strat este reținut pe suprafața, și puterea este mai puternic.

2.Zero Resistanc

Deoarece original, greu de rășină epoxidică strat este reținut pe suprafața, roțile noastre au o foarte puternică rezistență la zgârieturi.

3.Mai texturethe

Fibra de Carbon textura este în mod clar vizibile cu ochiul liber

4.Bricheta

De PAINTLESS proces nu trebuie să fie vopsit, în timp ce procesul tradițional trebuie să treacă prin multe momente de pictura tratament, și excesul de vopsea va crește în greutate.

5.Mai ecologic

Paintless asta nu se aplica la orice post-producție, cum ar fi pictura, apă șlefuire, etc. Deci e chiar mai ecologic decât în mod tradițional jante.NU a apelor uzate emisii în timpul întregului proces.

Decal:

Customzied de imprimare 3D rășină Epoxidică decal,puteți personaliza litere sau modele simple.O singură piesă este, de asemenea, dispus de a personaliza(Aveți nevoie pentru a comunica cu personalul primul)

Material:

Utilizeaza un amestec de Toray T700 și T800 fibra de carbon

AMBALARE ÎNGRIJIRE

Toate produsele trebuie să parcurgă trei controale înainte de expediere, și înfășurați cu grijă EPE spuma film laminat manual, și în cele din urmă le-a pus în punga cu bule pentru a le împiedica de la care se încadrează în jos în tranzit.

Rim Garanție: pe VIAȚĂ

Condiții: 1. Dacă vreun defect de fabricație are loc în termen de 30 de zile de la data achiziționării, LUMINA-PLIMBARE este obligat să înlocuiască rim(s) și să plătească costul de transport.Dacă orice defecte de fabricație apar după mai puțin de 31 de zile , LUMINA-PLIMBARE este obligat să înlocuiască rim(s) și va suporta costurile de transport. 2. Ne poate trimite o versiune mai grea la discreția noastră.Dacă noi nu mai producem jantele de a cumpăra, vom face upgrade la cel mai recent model echivalent gratuit. 3. Standardul programul de garanție nu este transferabilă și se aplică numai de către cumpărătorul inițial. 4. Orice problemă găsită în garanție produs de înlocuire trebuie să fie revendicate în termen de 7 zile de la primirea înlocuirea produsului, în caz contrar, produs de înlocuire se consideră a fi fost rezolvate.Perioada de garanție este bazat pe data inițială de achiziție și nu vor fi resetate cu înlocuirea jante. 5. Această Garanție nu acoperă: o).Asamblare necorespunzătoare sau de întreținere b).Utilizarea necorespunzătoare a produsului,deteriorări sau defecțiuni cauzate de un accident, avarii accidentale, daune de căldură

Politică De Transport De Marfă

Internaționale de transport de marfă este un proces complicat.Sperăm să știi: 1. Import, taxa nu este inclus în prețul materiilor prime sau mărfuri.Vă rugăm să consultați vamale din țara dumneavoastră pentru a determina aceste costuri suplimentare înainte de licitare / cumpărare.Aceste taxe sunt de obicei percepute de către compania de transport maritim care a livrat bunurile sau când ridica bunurile, vă rugăm să nu le confunda de a percepe taxe suplimentare de transport de marfă.În plus, noi nu suntem responsabili pentru orice fiscale personalizate / tarifului / taxei pe valoarea adăugată (TVA) 2. Din cauza vremii legate de întârzierea în livrare, nu vom oferi un transport de rambursare. 3. Livrare la zone îndepărtate poate crește timpul de livrare. 4. Noi nu suntem responsabili pentru bunurile confiscate de vameși sau de organizații similare. 5. Din cauza neașteptate taxele vamale sau alte taxe, comenzile nu pot fi restituite sau rambursate. 6. Citat de marfă este estimată pe baza informațiilor furnizate.Transportului internațional de Marfă citat nu include taxe vamale, impozite sau alte neconvenționale vamale, taxele de brokeraj.Alte costuri de transport, taxei sau suprataxe pot aplica, de asemenea.Ultimul transport de marfă poate varia în funcție de destinație și de alți factori specifici ordine. 7. Dacă primiți o comandă cu deteriorări evidente, vă rugăm să refuze de a livra.Dacă ați acceptat livrarea, dar găsi orice transport daune, vă rugăm să ne anunțați imediat, folosind datele de contact atașat la comanda. 8. Vă rugăm să păstrați toate materialele de ambalare și documente de ordine în caz de posibile deteriorări la transport.Dacă ai dispune de materiale de ambalare sau să încerce să se întoarcă bunuri, fără a ne contacta, va pune în pericol posibilitatea de a depune o cerere și nu poate primi o rambursare. 9. Politicile de mai sus, de asemenea, se aplică și produselor de înlocuire.

 • Finisaj: Paintless
 • Supapa: Valva Presta
 • Numărul De Model: AM29C35
 • decal: Customzied de imprimare 3D rășină Epoxidică decal
 • Material: Fibra De Carbon
 • Interior/Exterior Lățime: 29mm/35mm
 • Origine: NC(de Origine)
 • Adâncime: 21mm
 • Greutate: 340g/385g
 • Dimensiune: 29inch
 • Utilizarea: DE LA MUNTE/DH
 • ERD: 597mm

Etichete

Etichete: elitewheels slt, Fibra De Carbon, tubeless, biciclete piese mari, biciclete, oraș biciclete de munte, cubrebotas ciclismo, dropbox viață, larga de jante de carbon, bicicleta mtb.

Recenzii

Mamelo 0 8
2021-01-16
5/5
RIMS received in about 4 weeks for France with 39 € tax at customs. The finish is excellent. I will make a return once the rims are mounted. Excellent seller, very responsive! For the moment I recommend. :)
Valeev Ruslan
2020-11-27
5/5
Just inspected these after arrival and I must say that I'm impressed so far. The construction and quality seem high level. I've had numerous rims from various sellers on AliExpress, and these are among the highest in terms of initial impressions. Will report back with more info once I get them built.