Nou și original, de 90 de zile de garanție 7MBR35SD120

191.00lei 179.54lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Suntem un profesionist de vânzări mărci SCR agent, avantaj de preț, în speranța pentru o cooperare pe termen lung cu tine trebuie să vă mulțumiți

Nr. 1: Informații Despre Plată

Vom accepta serviciul Escrow.

No. 2: Despre Taxe Vamale & Taxă De Manipulare:

Pentru toate comenzile clienților, noi nu percepem predarea taxa, chiar 1buc parte.

Atunci când părțile ajung la obiceiurile locale, dacă părțile au fost percepute taxe vamale, nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe de import.

No. 3: Abount Informații De Transport Maritim:

Vom nava elementele în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.

Standard de transport folosind international Airmail,Articole de nave din China și durează 7-14 zile de lucru (2-3 săptămâni) pentru a primi pentru cele mai multe zone.

Dacă nu primiți elementul în termen de 30 de zile lucrătoare (5 săptămâni), vă rugăm să ne contactați pentru a investiga cazul.(Brazilia.Italia. 5~8 săptămâni)

Nr. 4: Despre Feedback:

Ne propunem să realizăm un rating de 5 stele pentru fiecare tranzacție.vă rugăm să nu pripită de a părăsi orice feedback negativ!!!.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vă vom răspunde în 24 de ore.

  • Canal: 1
  • Nume De Brand: IAIC
  • Comunicare Wireless: Sârmă De Control
  • Pachet: Da
  • Utilizarea: Universal
  • Frecvența: Alte
  • Numărul De Model: 7MBR35SD120

Etichete

Etichete: sexy vedea prin și stras rochie, masina diy comutator, CF294A, diamant rochie fishnet, 1.2 mm șurubelniță, 7mbr50sd120, sv01a103, iso7640fmdwr, dell xps 17 ecran, evacuare sfat mercedes benz.

Recenzii