Pușcă de vânătoare Vx-3i 1.75-6x32 Reticul Duplex Mat MilDot Pușcă domeniul de Aplicare w/Caps

354.41lei 219.73lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Pușcă de vânătoare Vx-3i 1.75-6x32 Reticul Duplex Mat MilDot Pușcă domeniul de Aplicare w/Capace suntem Fabrica direct de aprovizionare, putem oferi cele mai eficiente de preț și cea mai bună calitate, suport de gros, bine ai venit Te consulte pentru Livrare și Plată:

1)Pls lasa-mi adresa!Noi nu vom fi responsabili pentru pachetul întorcându-se din cauza cumpărătorului problemă (cum ar fi de acasa, ai greșit adresa, etc.)

China Post, de obicei, durează 2-3 săptămâni, noi nu vom fi responsabili pentru urmărirea și vă rog pozitiv contactați oficiul poștal local, dacă nu-l primească.Noi nu va fi responsabil pentru pierderea sau absent de urmărire a înregistrărilor pentru China Post.

Dacă u nevoie pentru a alege mai sigur și mai rapid mod, cum ar fi EMS, vă Rugăm să Acorde o taxă suplimentară.EMS, de obicei, durează 5-7 zile de lucru cu înregistrări complete.

2)noi nu va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea,grevă,forță majoră etc.

3)Ca un cumpărător,este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda din străinătate,prețul nostru nu include impozitate cu TVA,sau alte ocupe de taxe.

Termeni:

1. Vă rugăm să ne anunțați în termen de 15 zile (în funcție de data de înregistrare).

2. Returna un produs trebuie SĂ aibă toate ambalajele ORIGINALE si accesorii.

3. Taxele poștale de returnare și taxa de asigurare este nerambursabile pentru a returna produsele.

4. Returne/schimb transport de calitate, ne va furniza gratuit după servicii de întreținere pentru probleme de calitate a mărfurilor(restituire sau de schimb transport nou).

  • Tip: PUȘCĂ
  • Nume De Brand: uvfofeo
  • Funcția: Red Dot
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete

Etichete: elcan specter, ffp, mare pe luneta, bipod pentru, glock feroviar, mock supresoare, domeniul de aplicare, riflescope hakko, vânător domeniul de aplicare, red dot reticul.

Recenzii

Jlapienis
2021-01-18
1/5
He never arrived. Order. Zero stars. I never. Solve myself.