6 Lame Cutter Cap De Tuns Iarba De Înlocuire Grădină Plivitul Mașină Dotari Grădină Cap Pentru Tuns Iarba Masina De Tuns Iarba

66.59lei 37.31lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Puncte:

1、Plivitul Mașină Oțel Capul de Tundere: 1 inch gaura de instalare universală 99% drept ax deoiler; dublu, cu lama de proiectare; potrivit pentru pozitive și negative tăiere; ușor de înlocuit; ușor de utilizat.

2、Potrivit Aplicații: centrul de tuns are un 1 inch gaura, care se potrivește de mulți drept ax de tuns, este potrivit Homelite Husqvarna si; este o practică de înlocuire accesoriu pentru tuns.

3、Material Durabil: 6 dinți de oțel freze cu frumos lame pot ajuta să eliminați iarba mai repede, 65Mn a introduce material durabil, cu duritate, durabilitate, rezistent la abraziune; este potrivit pentru gradina sau pentru utilizarea în agricultură și oferă un serviciu de viață lungă.

4、Ușor de instalat și de folosit: trebuie doar să se conecteze la capul de tăiere a arborelui puncher de masina de tuns iarba; lame poate fi întins cu ușurință atunci când vor întâlni rezistență, cum ar fi pietre; acesta vă poate ajuta să-ți cunoști cosit are nevoie și de a salva timp în timpul sezoanelor de ocupat.

5、Îmbunătățită Lama Cap Tăietor: versiunea îmbunătățită nu este ușor să se aplece; lama este concediat pentru a crește duritatea lamei și face rotația mai flexibil, care va fi mult mai util să tăiați gradina ta.

Caracteristică:

100% de brand nou

Caietul de sarcini:

Nume: Dințate Lama De Tuns Iarba

Extins dimensiune: aproximativ 245 * 245mm/9.65*9.65 în

Greutate: aproximativ 260g

Culoare: rosu, galben, verde, gri

Lista De Ambalare:

Dințate Masina De Tuns Gazon Lama * 1

  • Caracteristică: Un Singur Cilindru
  • Numărul De Model: de tuns iarba
  • Certificare: ce
  • Nume De Brand: VAHIGCY
  • Putere Tip: Benzină / Gaz
  • Tipul De Tăiere: Direct De La Metal Blade

Etichete

Etichete: mașină de tăiat iarba pe benzina, aldi tocător grădină, makita tocător grădină, de tuns iarba, masina de tuns, 10mm bara, suveran tocător grădină, perie iarba, 24v motor servo, de tuns iarba.

Recenzii