3K Fibra de Carbon Biciclete de Munte Ghidon 600 - 720mm Plat/Coloană înghiți în formă de mat/lucios Mountain bike MTB piese de biciclete

80.64lei 79.84lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

O Scrisoare de la Cumpărători

Dragi Cumparatori ,

Bine ati venit la nostru BXT magazinul online de pe Bibliotecascolara.ro .Firma noastra este producator de carbon biciclete piese și accesorii .Acum ne extindem pe piața din piața de retail .Cel mai bun pret , calitate excelenta , livrare rapida si garantata de servicii sunt avantajele noastre .Pentru că ai putea cumpăra deirectly de la fabrica noastră și fără intermediar .Cu siguranță veți obține prețul cu ridicata la același nivel de calitate aici.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră !Bucurați-vă de cumpărături aici !

Cele Mai Bune Urări .

BXT Technology Co.,Ltd .

Fabrica pret promotional biciclete de munte biciclete de carbon ghidon mtb mat / lucios plat / coloană de carbon ghidon 600mm - 720mm

Descriere Produs :

Nume Produs : Bicicleta De Munte Carbon Ghidon Bicicleta

Material : Full Carbon

Țese : 3K

Finisaj : Mat / Lucios

Clemă de suport Diametru : 31.8 mm

Tip : Matt 001 , Lucios 001 , Matt 002 , Lucioasă 002

Lungime : 620mm, 640 mm , 660 mm, 680mm, 700mm ,720mm

HB-001:

HB-002:

Informatii Importante

(1)Despre Logistica

1 .Bibliotecascolara.ro Standard de Transport maritim sau EMS

2 .Congestie de trafic, vreme rea sau ceva de forță majoră care pot afecta logistică timp.Vă rugăm să înțelegeți că unele dintre aceste situații sunt dincolo de controlul nostru.

(2)Cu Privire La Impozitul

Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, așa că cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru toate taxele din țările lor.Dacă datorează impozit problema, cumpărătorii refuză să primească bunurile, atunci cumpărătorii trebuie să plătească pentru taxele de transport de marfă .Putem declarat pret mai mic pe factura pentru a evita taxele vamale.

(3)Despre Feedback-Ul

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi!Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul,vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând, lăsați orice feedback-ul negativ nu poate rezolva problema, Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil!

  • Numărul De Model: 001-002 ghidon
  • Tip: plat/creșterea full carbon ghidon
  • Lățime: 601 - 700mm
  • Clemă Diametru: 31.1 - 32.5 mm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizarea: Biciclete De Munte
  • Material: Fibra De Carbon
  • Nume De Brand: BXT
  • Componente: Ghidon

Etichete

Etichete: ghidon mtb, ghidon carbon ghidon, ghidon de bicicletă roșie, carbon ghidon mtb, mtb carbon ghidon enve, biciclete, 25 stem, bicicleta ghidon stem transport gratuit, ghidon bicicleta drum, cadru mtb.

Recenzii

Tatiana3008
2020-10-03
1/5
Not received the goods. Delivery logistics problems.
Evgennrj
2020-09-11
4/5
Delivery is very long, 2 months to Moscow. The steering wheel itself liked, looks great, light.