Arma Muntele Arcasi Pușcă de Pescuit Tijă Săgeată de Fixare Baza fixa Clip Tripod Mount pentru GoPro Hero sesiunea 5 6 7 8 Xiaomi YI 4K

59.38lei 46.90lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Caracteristici: 1. Acest versatil suport de montare poate fi reparat camera GoPro la arme,arcuri tijă de pescuit.săgeată. 2.Potrivit: diametru de 0,4 "la 0,9" (10mm la 23mm) din butoi, tija mâner și arcuri componente. 3.Compatibil cu cele mai multe puști, puști, pistoale, arme airsoft, paintball, arme și gloanțe. 4.Fix una sau două camere, dar înainte de fotografiere, în față sau în spate obiectiv în ambele direcții. 5. Atunci când sunt utilizate arme de foc sau tijă de pescuit, camera poate fi fixat în partea de jos sau laterală a cilindrului sau tija 6. Un non-reflectorizant finisaj negru mat asigură vizibilitate redusă Pachet Incluse: 1 x suport gopro 1 x scurt mount 1 x Șurub

Timp de transport maritim va fi diferit între țări diferite,Dacă te deranjează.Vă rugăm să nu plasați o comandă:

Tara

Aprox.Timpul de livrare

Costul De Transport Maritim

Statele Unite Ale Americii / Marea Britanie / Australia/ Canada

5-14 zile lucratoare

vezi listare

Japonia/Coreea/restul Asia

7-21 zile lucrătoare

vezi listare

Franța / Germania/ Europa De Est

10-21 zile lucrătoare

vezi listare

Italia / Spania/Grecia/Rusia

poate dura până la 4-6 săptămâni din cauza stricte de Control Personalizat

vezi listare

Brazilia / America De Sud

poate dura până la 4-6 săptămâni din cauza stricte de Control Personalizat

vezi listare

Alte

-

-

Politica de retur: Toate tranzacțiile sunt definitive și nici o restituire va fi dat.Singurul caz de a returna produsul este defect sau element greșit.Defecte sau element greșit vor fi oferite numai înlocuirea, nici o restituire sau de credite va fi dat.Toate defecte situații trebuie să fie raportate în termen de 3 zile de la primirea articolelor.După confirmarea element revenind acceptare, elementul trebuie să fie returnate ca un resalable aspectul, cu ambalajul original de partea noastră în termen de 28 de zile de la data confirmării noastre de element revenind acceptare.Toate produsele returnate trebuie să fie marcate cu ID-ul Bibliotecascolara.ro, cumpărătorul adresa de e-mail, numărul de articol și se întorc motive (în limba engleză) pentru procesul nostru.Aceasta poate dura până la 5 zile lucrătoare pentru a procesa returnat(e) după primire.Dacă nu marca informațiile de mai sus pentru noi, nu suntem în măsură să urmărească caz.Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru taxa de transport de returnat(e), și vom suporta taxa poștale de resentimente element(e).Taxa de transport si de asigurare nu sunt rambursabile în orice caz.Toate vânzările de produs de ingrijire personala sunt definitive, se întoarce nu sunt posibile din motive de igienă.

Feedback-ul: biroul Nostru de ora este de luni până vineri, 09:00 - 18:00 (Ora Beijing, GMT+8:00).Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice anchetă sau sugestie.Și spune-ne ce probleme înainte de a vă doriți pentru a da un feedback negativ sau neutru.Toate întrebările vor primi răspuns în termen de 2 zile lucrătoare.Suntem, de asemenea, un vânzător profesionist, care este foarte mult dispus pentru a se conforma cu Dreptul Proprietarului de interes și politică.Vă rugăm să contactați-ne în loc de Bibliotecascolara.ro.dacă credeți că ne încalcă interesul dumneavoastră și vom lua măsuri imediat.În scopul de a realiza "win-win" de afaceri, vă sfătuim comunicare înainte de a părăsi feedback-ul, dacă nu există nici o problemă.

Odată ce element s-a ajuns la o stare satisfăcătoare, vă rugăm să NU uitați să dea PATRU 5 - Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) bazându-se pe satisfacția dumneavoastră.Pentru că Opiniile de mai jos 5 sunt egale cu "NU sunt mulțumit".Și face același pentru tine odată ce ai plătit.

  • Numărul De Model: SY
  • Rezistent la apa: No
  • Nume De Brand: CHOHO
  • Tip: Muntele
  • Pachet: Pachet 1
  • Material: ABS
  • Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca: Sjcam

Etichete

Etichete: gopro suport, pusca cu aer comprimat trepied, lampa gopro 7, 8 erou gopro, trepied cu aer comprimat, prețul gopro hero 5, suport ram mount, bicicleta garmin, gopro, corpul gopro.

Recenzii

S09 Sahridj Fouzia
2020-11-03
5/5
It looks good quality, works and tightens very well. Recommended.
Carla Olivia15
2021-01-18
5/5
top