2003-24E7U1B1S2A 24V Închidere a Supapei Electromagnetice Pentru Cummins SA-3838 3 Terminale

154.50lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Descriere Informații:

Electrovalva

Partea I Nr.: SA-3838-24

Tensiune de alimentare : 24V

Ref.Nr. : 2003-24E7U1B1S2A

Aplicație: Cummins

Garantie:1 An

NOTĂ: Aceasta este o piesa de schimb, nu piesei originale.Dar, Se poate lucra bine pentru tine !

Informații Despre Garanție:

Toate defecte / non-funcționarea părți pot fi returnate pentru rambursare în termen de 365 de zile de la data achiziției inițiale.Contactati-ne prin e-mail sau Bibliotecascolara.ro sistem de mesagerie (de preferat) pentru instrucțiuni cu privire la returnarea bunului.Toate întors părți care sunt falsificate / deteriorate / modificate sau sunt incomplete, nu sunt returnabile și va fi returnat la client ca este, ca atare, restituiri nu va fi emis.

Toate nou / nefolosit părți pot fi returnate pentru rambursare în termen de 30 de zile de la cumpărare.Taxele de transport nu sunt rambursabile.Cumpărătorul este responsabil pentru taxele de transport pentru a reveni un element cu excepția cazului în care motivul de returnare este rezultatul unui transport de eroare pe numele nostru.

Informații De Transport Maritim: 1.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și informațiile de contact sunt exacte și corecte. 2.Sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de compania de logistică și clienții locali sau taxe. 3.Noi nu suntem responsabili pentru orice probleme cauzate de serviciu de transport maritim, cum ar fi accident, întârzieri sau alte probleme. 4.Orice taxe de import este responsabilitatea cumpărătorului.

Feedback-ul: satisfactia Dumneavoastra este obiectivul nostru, iar feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați de 4 sau 5 stele, feedback-ul, Ne-ar aprecia.Vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a părăsi feedback-ul Neutru sau Negativ, feedback-ul.Vom răspunde în termen de 24 de ore.

  • Nume De Brand: KEPTGO
  • Numărul De Model: SA-3838-24

Etichete

Etichete: pvc banda auto, masă alergători, ghivece de 3 niveluri, tacometer 127, rezervor opel dop, ciorap reni, ceramica turn, popcorn păpuși, încăpățânat inel.

Recenzii