14.5" Rezistente la Căldură de Topire Cuptor Mănuși Lungi Căptușite, Mănuși de Sudură Foc Temperatură Înaltă Protecție XL Siguranța la locul de Muncă

72.92lei 36.46lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

JP068201

14.5" Rezistente la Căldură de Topire Cuptor Mănuși Lungi Căptușite, Mănuși de Sudură Foc Temperatură Înaltă Protecție XL Siguranța la locul de Muncă Descriere: 1, 2, 5 sau 10 Perechi de Rosii Lungi Căptușite, Mănuși de Sudură / Sudori Manusa pentru Temperaturi Ridicate Sarcini 14.5" Standard din Piele Mănuși de sudură sunt realizate cu un dur split din piele finisaj care vă oferă îmbunătățită rezistența la căldură, fără a compromite confortul - o alegere excelentă pentru o serie de hot-sarcini de lucru.Fiind Căptușite în interior oferă confort și oferă un plus de izolare între piele și de mână.Cusaturi intarite da un plus de durabilitate la mănușă.Aceste din piele mănuși de sudură sunt, de asemenea, adecvat pentru utilizarea cu arzătoare de lemn, multi-combustibil sobele și cuptoarele de pâine.Am Piele Sudor Gauntlet Foc de bușteni Temperatură Înaltă Protecție de Lungă Mănușă Aragaz caietul de sarcini: Denumire Produs: Izolare protecție sudură de înaltă temperatură de mănuși de Culoare: Roșu Material: Piele naturala Tip: rezistent la Căldură Sub-Tip: Lung sudori mănuși Marime: L Greutate: aproximativ 280g Cantitate: 2 Buc într-Un singur Set Pachetul Include: 1 Pereche de Izolare protecție la sudare la temperaturi ridicate mănuși (2 BUC) Notă: 1.Vom oferi imagini clare, măsurători, acolo unde este posibil.Vă rugăm să verificați cât mai mult posibil pentru a asigurați-vă că elementul este cea de care ai nevoie. 2.Vă rugăm să permiteți-0.5-1 cm diferenta din cauza manuală de măsurare.(1 inch=2,54 cm) 3.Nu există instrucțiuni incluse în acest kit.Instalare Profesională Este Foarte Recomandat! 4.Vă Rugăm Să Comparați Mănuși Cu Unul Original Înainte De A Cumpăra!

  • Caracteristică 1: timp căptușite
  • Caracteristică 2: Rezistent la temperaturi ridicate
  • Funcția : Mănuși De Sudură
  • Utilizare: Mănuși De Lucru

Etichete

Etichete: semineu manusa, incendiu în condiții de siguranță, usa cuptor, piele de sudare pantaloni, pistol de lipit kit, nicovala fierarului, mănuși de lucru din piele, linie de foc, panglica lesa, pantaloni legging de sudare.

Recenzii

Osofaeeva 50
2021-02-11
4/5
Gloves are received after a long waiting period probably due to the lockdowns everywhere. I would rate them 4/5. Theere is a minor stain on one of the gloves but we can live with it.
Tolyanhik
2020-12-30
5/5
Nice gloves. Delivery was fast too