SanDisk microsd 16gb 64gb microsdxc Card micro SD de 32gb Carduri de Memorie tf card tarieta micro sd cartao de memoria

21.39lei 15.19lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Dragi prieteni, acest produs 2 tipuri de ambalaje, modele noi și vechi trimise la întâmplare, vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și înțelegere

Extreme exercitarea de perfecțiune cumpărătorul nu este recomandat să cumpere.Notă pentru livrare (vă rugăm să citiți înainte de a comanda ): Valoarea este mai mică decât 5$ Modul de transport= China Post Obișnuit Pachet Mic Plus 1.Transport gratuit mod este trimis cu număr de urmărire poate fi urmărită numai înainte de a părăsi China. 2.Timpul de expediere mulți țară normală este de 15 - 45 de zile lucrătoare( Rusia și Brazilia 30 - 60 de zile lucrătoare) 3. dacă Confirmarea se apropie,și încă nu primi produsele,vă rugăm să contactați cu noi pentru a extinde termenul de livrare. 4. Cu toate acestea, vă Rugăm să nu ai încredere în noi.Vei primi pachetul la timp. 5. Dacă Elementele nu este primit în 60 de zile,vom rambursare de 100% 6. Vă rugăm să nu deschideți dispută în termen de 60 zile,Multumesc pentru amabilitate. 7. Cand faci o comanda,aceasta înseamnă că sunteți de acord cu instrucțiunile de mai sus.Multumesc.Pași pentru a verifica Capacitatea și Viteza de card de memorie (1).Vă rugăm să folosiți de calitate USB 3.0 cititor de carduri pentru a verifica toate card de memorie de H2testw pe PC.Real card de memorie ar trebui să treacă H2testw cu nici o eroare. (2).Vă rugăm să nu utilizați ieftin cititor de carduri pentru a testa card Micro SD, viteza de card Micro SD va fi redus cu o calitate scăzută cititor de carduri. (3).Card de memorie Micro SD de viteza este foarte afectat de cititor de carduri și capacitatea de care ai alege , port USB, etc.Calitate scăzută dispozitivul va 100% încetini viteza card,1MB=1000KB.

Promitem Doar de Vânzare : 100% Original de la Sandisk Micro SD /TF card !

Suntem vânzător de Top și Singurul Sprijin Oficial de Verificare pentru original autentic Sandisk , serviciu de cald ,cel mai mic pret de pe Bibliotecascolara.ro !

Cadouri individuale poate fi de o calitate îndoielnică, deoarece acesta este un cadou, așa că nu susține o rambursare, dar putem compensa din nou la cumpărături viitoare

Cadouri individuale poate fi de o calitate îndoielnică, deoarece acesta este un cadou, așa că nu susține o rambursare, dar putem compensa din nou la cumpărături viitoare

Despre capacitatea reală de 8GB = aproximativ 7,4 GB-7.6 GB 16GB = aproximativ 14RO-15GB 32GB = aproximativ 28GB-30GB 64GB = aproximativ 58GB-60GB 128GB = aproximativ 119GB-120GB Acest calcul este diferența între producător și PC-ul dvs., vă rugăm să Google card de Memorie de capacitate' pentru a obține mai multe informații.PC-ul spune 1GB = 1.073741824 Miliarde de bytes în cazul în care Piața Definește 1 GB = 1.00 Miliarde de bytes.Exercitarea de persoana perfecta nu este recomandat să cumpere.Am promisiunea de reducere 100% Original de la SanDisk Micro card !Suntem la t op vânzător și doar unul s upport o urmăriți v erification pentru original autentic Nisip isk , serviciu de cald ,cel mai mic pret de pe Bibliotecascolara.ro !Despre cadouri cadouri Individuale poate fi de o calitate îndoielnică și dor de cadou, pentru că acesta este un cadou, așa că nu susține o rambursare, dar putem compensa din nou la cumpărături viitoare.Notă pentru livrare (vă rugăm să citiți înainte de a comanda ) 1.Modul de transport maritim care este trimis cu tracking number, China Post Obișnuit Pachet Mic poate fi urmărită numai înainte de a părăsi China. 2.Timpul de expediere mulți țară normală este de 15 - 45 de zile( Rusia și Brazilia 30 - 60 de zile) 3. dacă Confirmarea se apropie,și încă nu beneficiază de bunurile,vă rugăm să contactați cu noi pentru a extinde termenul de livrare. 4. Cu toate acestea, vă Rugăm să nu ai încredere în noi.Vei primi pachetul la timp. 5. Dacă Elementele nu este primit în 60 de zile,vom rambursare de 100% 6. Vă rugăm să nu deschideți dispută în termen de 60 zile,Multumesc pentru amabilitate. 7. Cand faci o comanda,aceasta înseamnă că sunteți de acord cu instrucțiunile de mai sus.Multumesc.Pași pentru a verifica capacitatea și viteza de card de memorie (1).Vă rugăm să folosiți de calitate USB 3.0 cititor de carduri pentru a verifica toate card de memorie de H2testw pe PC.Real card de memorie ar trebui să treacă H2testw cu nici o eroare. (2).Vă rugăm să nu utilizați ieftin cititor de carduri pentru a testa card Micro SD, viteza de card Micro SD va fi redus cu o calitate scăzută cititor de carduri. (3).Card de memorie Micro SD de viteza este foarte afectat de cititor de carduri și capacitatea de care ai alege , port USB, etc.Calitate scăzută dispozitivul va 100% încetini viteza card,1MB=1000KB.

1. Vom folosi Bibliotecascolara.ro Standard de Transport maritim sau China Post Obișnuit Pachet Mic și China ePacket ,va vom trimite numărul de urmărire pentru a vă atunci când am returnarea coletului.

2. Toate pachetele sunt Air Mail.

3. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face un transport rapid.

1. Suntem pur-inima vânzător și scopul nostru este de 5 STELE . 2. Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face mai bine. 3. Ne vom concentra la client satification și mereu pus-o în cea mai mare prioritate.Dacă aveți orice problemă cu element, putem încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a Oferi o soluție bună.Vă rugăm să ne contactați în avans, înainte de a părăsi orice negativ/neutru feedback-ul.Bun de comunicare este important pentru noi.Suntem sigur se poate face o tranzacție de succes pentru tine.

  • Numărul De Model: SDQUNC
  • Viteza De Citire/Scriere: Clasa 10
  • Tip: 100% Original, Autentic SanDisk
  • Nume De Brand: SanDisk
  • Pachet: Da
  • Capacitate: 64GB/32GB/16GB/128GB

Etichete

Etichete: micro xc, 256G, ms card de memorie, 34ro card micro sd, micro memoria sd, housse sandisk extreme, card micro sd samsung, Micro SD, tdk card micro sd, sandisk usb.

Recenzii

Patrick Moldenhauer
2020-12-10
5/5
Nice flash drive. Delivery for a couple of weeks. I thank the seller. Good flash drive. Delivery a couple of weeks. Thank you seller.
Luisman212
2020-09-17
5/5
perfect
Dilkash21
2020-11-05
5/5
Delivered very fast, and also came with a free gift, which was a pleasant surprise. Thank you, it works well
Kcannavo
2021-01-13
5/5
perfect