6-Dinte Cap de Tuns Universal Cap de Tuns din Otel 65Mn Iarba Lamă de Ras Instrument cu Grupul de Lucru Accesorii Cap

65.96lei 56.07lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

6-Dinte Cap de Tuns Universal Cap de Tuns din Otel 65Mn Iarba Lamă de Ras Instrument cu Grupul de Lucru Accesorii Cap

Material: 6 dinți cap de tuns lame este fabricat din oțel și are o duritate ridicată și durată lungă de viață.Este foarte ascuțit și este un bun ajutor pentru gradina cosit.

Ușor de utilizat: trebuie doar să se conecteze la capul de tăiere a arborelui puncher de masina de tuns, lame poate fi întins cu ușurință atunci când vor întâlni rezistență, cum ar fi pietre

Aplicație: centru de acest trimmer are o 0.98 inch gaura, care se potrivește multe arbore drept strimmer, este potrivit pentru cele mai multe iarba perie de tăiere, este o practică de înlocuire accesoriu pentru tuns.Capul de tundere potrivit pentru tăierea ramurilor, perie și arbuști.

Culoare:rosu

Material:Oțel+metal

Dimensiune:Iarba de tuns cap: aproximativ 15 cm

Conținutul Pachetului:

1x Cosit cap

4x accesorii (Foto)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: NICI unul
  • DIY Consumabile: ELECTRICE

Etichete

Etichete: naruto mat caz 20, naruto tricotate eșarfă, naruto brelocuri 10r, naruto breloc cap, naruto legging femeie, naruto manga de presă, nozomi cosplay dress, naruto kakachi măști, naruto haină lungă bărbați.

Recenzii