E Multifuncțional de Tip Flash de Lumină Sta Umbrela Suport Camera Speedlite Montare Pivotant Lumina Stand Suport Pentru DSLR Nikon Canon

60.14lei 47.49lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

E Multifuncțional de Tip Flash de Lumină Sta Umbrela Suport, Sarcină maximă: 3 kg

Despre Produs

Acest lucru pivotant lumina stand suport E tipul de suport este util flash de lumină mount pentru camera foto, flashgun adaptor poate fi atașat la lumina stand, introduceți unitatea de blitz si umbrela și ajusta muntele așa flash suport rotativ este la un unghi optim pentru a obține mari rezultate fotografice timp după timp.Hot shoe flash monta pe partea de sus a face mai ușor ca ai putea monta un hot shoe flash sclav senzorul receptor puteți ajusta, de asemenea, de așteptat și flash în diferite unghiul potrivit pentru toate Hot-Pantof flash, declanșare telecomandă sau sclav.

Caracteristici

1. Titularul corp din aliaj de aluminiu, rezistent la utilizare.

2. Cu umbrela gaura ajustat cu un șurub de metal, accepta toate reflectorizante sau moale umbrele de diametrul arborelui.

3. Amortizare prin firul de ocluzie design, ambele combinarea mai aproape, având mai mult, și convenabil de întreținere, rata de eșec scăzută.

4. 1/4 inch soclu si 3/8 inch metal hot shoe: 1/4 inch soclu si 3/8 inch metal fierbinte pantof piciorul pe jos, pentru atașamentul față de alte accesorii fotografice.

5. Există o gaură în mijlocul acestui element, astfel încât să puteți introduce un iluminat de așteptat și aliniați-l cu flash.

6. 180 de grade rotire comun: titularul de Lampă în reflectorizante umbrela sau soft light cu umbrela soclu, și poate ajusta flash back office de grade, 180 de grade a fost făcută o mai bună utilizare a flash de iluminat și de iluminat.

Caietul de sarcini:

Material: Metal, Aluminiu

Dimensiune: 12*7.5*3.3 cm

Greutate:aproximativ 140g

Pachetul Inclus:

1 x Camera Flash Speedlite Muntele

  • Numărul De Model: E Multifuncțional De Tip Flash De Lumină Stand Suport Umbrela
  • Max Extened Lungime (mm): 270mm
  • Pachet: Da
  • Tip: Mini Trepied / Usoare
  • Material: Aluminiu
  • Nume De Brand: MAMEN
  • Pliat Lungime (mm): 250mm
  • Utilizarea: Camera speciala
  • Greutate (g): 140g

Etichete

Etichete: trepied, arca swiss, nikon sta, microphon pentru camera, camera pentru trepied, camera de trepied, trepied umbrela, olympus suportul flash, mount gopro, softbox trepied.

Recenzii