În aer liber Miros Dovada Geantă de Călătorie Convenabil Carbon activ Deodorant Geanta pentru Plante Perfect Marfa Căptușite Sac de Depozitare

27.55lei 18.46lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Caracteristici:

- Cârlig și buclă de închidere oferă un complet de miros dovada, cabina pentru toate mărfurile.

- Ell mp dovada geanta este umiditate și rezistent la rupere, în timp ce protejează și preservingyour cafea, ceaiuri, alimente uscate, ierburi și condimente.

- Realizat din material durabil PU leatherand căptușite cu premium carbon activat și filtrare non-țesute tesatura oferind multi-scop miros de protecție.

- La inchodor dovada husă este final de depozitare si geanta de voiaj!Mic, compact și suficient de ușor pentru călătorie ușoară.Sale va fi mult mai apreciat cadou pentru orice prietenii tăi.

Caietul de sarcini:

Material: Panza + PU

Dimensiune: 6x3.1 inch

Pachetul de conținut:

1* Miros Dovada Geanta De Voiaj

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare, vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

  • Nume De Brand: Vest Biking
  • Numărul De Model: Mirosul Dovada Geanta De Voiaj

Etichete

Etichete: rezerva pungi etsy, geanta barbati din piele de călătorie, miros dovada rezerva geanta, secretul compar, haina de stocare, W3690, geantă de umăr, geanta miros dovada, personalizat miros dovada sac, mini miros saci proof.

Recenzii