1 Hz-500k DDS Generator de Semnal 1602 Display LCD 1Hz-500KHz Funcționale Sine Triunghi Pătrat Frecvență dinți de Fierăstrău Val de Undă

122.92lei 61.46lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Caracteristici:

1. De dimensiuni mici, funcții complete, operație simplă și ușor de transportat.Acesta poate fi alimentat de la un adaptor sau o baterie cu litiu.

2. Val pătrat de ieșire este potrivit pentru osciloscop atenuator și sonda puls caracteristică de ajustare.

3. Împreună cu osciloscop, acesta poate fi folosit pentru testare și depanare circuite electronice, și de a testa și măsura caracteristicile de frecvență și răspunsul la impuls de amplificatoare audio.

Descriere:

Datorită bună precizie și stabilitate de frecvență de DDS, este, de asemenea, foarte potrivit pentru osciloscop timpul de scanare factor de calibrare.

Caietul de sarcini:

Gama de frecvență: undă sinusoidală 1Hz-500kHz

Rezolutie: 1Hz

Ieșire de undă: sinusoidală, val pătrat, triunghi val, înainte de dinți de fierăstrău undei, inversa dinți de fierăstrău val

Undă sinusoidală distorsiune:

Amplitudine ieșire: maxim ±10V (P-P)

Impedanță de ieșire: 50Ω

DC offset: maxim ±10V, cu funcție de închidere

Putere de alimentare: DC 4-10V

Pachetul Inclus:

1 set * generator de semnal

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Despre Dropshipping 1) Vom accepta dropshipping, avem o mulțime de experiență în dropshiping și nu va pune nici o anunțuri și materiale în ordine. 2) Vom accepta fișier CSV (Fișier Excel) să se ocupe de comanda pentru comenzi vrac.Ai nevoie doar de a plăti la o comanda de pe Bibliotecascolara.ro.Vom manipulare ordinele tale, titlu acordat de fișier excel.ne puteti trimite fișier CSV care toate contactele customerrsquos informații (Nume, e-Mail, adresa Completă etchellip) și pentru info( culoare, cantitate).Ofer prețul total.Ai nevoie doar de a plasa o comanda pe Bibliotecascolara.ro, după care îl plătiți pentru asta.Vom încărca fișierul în sistemul nostru și de manipulare ordinele de mînă după dosar.După ce am expediat la comanda, voi trimite înapoi la fișier CSV cu coduri de urmărire.

  • Caracteristici: de dimensiuni mici
  • Alimentare: DC 4-10V
  • Ieșire amplitudine: maxim ±10V (P-P)
  • DC offset: maxim ±10V, cu funcție de închidere
  • Tip: Truse De Prim Ajutor
  • Rezoluție: 1hz
  • Pachetul Inclus: 1 set * generator de semnal
  • Origine: NC(de Origine)
  • Gama De Frecvențe: undă sinusoidală 1Hz-500kHz
  • ELECTRICE: Funcția De Generator De Semnal

Etichete

Etichete: adf4351 generator de semnal, 1602 display, hunter set, filtru de carbon crește cort, ad9850 dds, ad9833 generator, cuțit de nkvd, generator xr2206, lcd 1602 i2c f, dds funcția de generator de semnal diy kit.

Recenzii