SB900 flash XENON TUB de LAMPĂ Pentru Nikon SB900 lampa SB 900 SB910 SB-910 camera de reparare parte de transport gratuit

29.67lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Cald prompt:

1. atunci când plasați o comandă, vă rugăm să confirmați în mod clar ceea ce ai nevoie și imaginea noastră este de același ordin din nou.

2: din cauza accesorii digitale, cantitatea este prea mult, tot nu a reușit să încărcați, de drag în magazinul nostru nu a găsit produsul care aveți nevoie, vă rugăm să contactați serviciul clienți.

3: magazinul nostru vinde întreținere clasa accesorii pentru întreținere și personal tehnic, inainte de a cumpara, vă rugăm să determine sa cumpere un aparat foto bun simptome,

4.Pentru că acestea sunt piese de reparații, vă rugăm să confirmați aparat foto bun defecțiune, cumpărătorii pentru judecata vina, vand piese greșite, suntem nu se pot întoarce, vă mulțumesc pentru înțelegere.

5symptoms de eroare de judecată, acest magazin nu este responsabil pentru.Dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să contactați serviciul clienți, am toată inima pentru dvs. de servicii.

6: cumpara produsul dupa primi, simt că este ceva în neregulă cu produsul după instalare, vă rugăm să contactați serviciul clienți, gratuit nostru de orientare tehnică.

7: magazin avem doar "Guangzhou vara digital l" comanda vă rugăm să identificați în mod clar "Guangzhou vara digital" și LOGO-ul .Alte magazine cu "de vară" al cuvântului nu este magazinul nostru.

8: Produsele trimis după cumpărători, vă rugăm să fie sigur de a monitoriza îndeaproape de transport de informații, în timp util, cu un singur număr poștal local anchete, ca nu cumva cauza pierderi inutile.Poștale de livrare nu este în unele țări cumpărători, vă rugăm să fi sigur pentru personal cu numărul unic pentru poștală locală pentru pick-up.

Pentru Nikon SB900 SB910

ai zice că Noi, tehnicienii Nostri au mai mult de zece ani de experiență în digital aparat de fotografiat industria de reparații.Ne-am oferit clienților noștri cu un nivel ridicat de satisfacție pentru produsele noastre și satisfacție.Avem nevoie de serviciile noastre să fie rapid, astfel încât să ne asigurăm reparații noastre să ia nu mai mult de 48 de ore, iar produsele noastre pentru a fi expediate în termen de 5 zile lucrătoare de la achiziție.Produsele noastre sunt de calitate asigurat!Acestea sunt livrate către clienții noștri în brand-stare nouă!Cel mai important, costul pentru produsele și serviciile noastre sunt stabilite la preturi rezonabile!Scopul nostru este de a oferi cele mai bune servicii pentru clienții noștri și pentru a atinge 100% satisfacție de toți clienții noștri.

TRANSPORT

1.Elementul va fi livrat în termen de 48 de ore de la primirea de plată.

3.Vom nava elementul de Expres, și ori de livrare este de 3-4 zile.

2.Ar trebui să existe o întârziere excesivă în transportul maritim va vom anunta imediat.

PLATA

1.Pentru a face experiența dumneavoastră de cumpărare una directă,suntem încântați să vă oferim o gamă largă de opțiuni de plată.

2.suntem încântați să vă oferim o gamă largă de opțiuni de plată.

3.Nostru preferat metode sunt T/T(TelegraphicTransfer),și vom accepta, de asemenea, western union sau paypal.

4.Alege cel mai convenabil pentru tine !

Dacă aveți orice întrebări sau întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Binevenite pentru a vizita orice alte elemente.Suntem bucuroși să vă servească.

 • Locul de Origine: JAPONIA
 • Utilizare pentru: Pentru Nikon
 • Numărul De Model: SB900 SB910
 • Gradul de vechi și nou: Original nou
 • Temperatura De Operare: 5
 • Cerere: Camera
 • starea: Standard de calitate
 • Disiparea De Putere: 5
 • Tip: Regulator De Tensiune
 • Pachet: POS
 • Tensiune De Alimentare: 5
 • Nume De Brand: LPLOVE

Etichete

Etichete: xenon flash de lumină, flash sb 900, nikon sb910, xenon flash diy, flash tub xenon, sb 910, sb700, SB900, neewer speedlite, lampă cu senzor de mișcare.

Recenzii

Gizemli Kizz Yasmin02
2020-09-15
5/5
thanks