40 buc/set Dentare Cauciuc masini de slefuire Disc de Bijuterii Instrument Rotativ de Metal Polisat Amestecat 22*3.5 mm

50.89lei 47.83lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Acest produs poate fi destinat utilizării de către un profesionist de îngrijire a sănătății de a folosi numai.

Vânzătorul poate cere să probele sunt calificat de îngrijire a sănătății profesionale dreptul de a cumpăra și de a folosi astfel de produse în țara ta.

Descriere 1.utilizare: folosit pentru subtilă de slefuire si lustruire, adecvat în special pentru slefuire si lustruire pe conectarea contact de distributie complet coroana ,Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru metal turnat parțială, exprimate parțială, completă aruncat coroana și șlefuire și lustruire de bijuterii 2. Granulatie: negru(ex grosier),maro(grosier),verde(mid grosier),gri(bine) 3. Lustruire de la grosier la fin 4. Folosit pentru a lustrui pe tehnician viteză mică mașină de rectificat 5. Coordona cu coadă 2.35 mm mandrină de a Lucra Recomandat R. P. M: de 15.000-25.000 de/min

5. Dimensiune: 22*3.5 mm

Lista de ambalare 40 buc mixt pentru vanzare

Livrarea produsului Dvs. vor fi expediate în termen de 48 de ore de la primirea de plată.Vă rugăm să vă asigurați adresa meci de adresa de livrare .Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!Nu suntem responsabili pentru eșecul de livrare din cauza greșit adresa de livrare

Garantam toate produsele noastre sunt de brand nou și de înaltă calitate.Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil în cazul în care produsul este deteriorat sau defect ca urmare a de transport sau de ambalare eroare.Echipa noastră de service este dispus pentru a rezolva problema pentru tine.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ direct .Feedback-ul negativ nu ajuta pentru a rezolva problema.Sperăm că toți clientul nostru avea o fericită achiziție în magazinul nostru.Reveni & politica de Rambursare Vom accepta întors în unele cazuri excepționale, vă rugăm să ne contactați înainte de retur produs(e) în caz contrar returnat(e) nu vor fi acceptate.Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare și vom livra de înlocuire sau de a face rambursare în termen de 2 zile după ce a revenit element este primit.Dacă este vina noastră, ne va fi responsabil pentru taxele poștale de returnare.Întoarce elementul trebuie să fie expediate în termen de 5 zile.Vă rugăm să rețineți : vă Rugăm să returnați produsul în stare bună.Este mai bine returnate în starea lor originală.La Shaindental Centrul magazin,clienții noștri întotdeauna pe primul loc.Dacă vă satisface cu produsul nostru, vă rugăm să nu ezitați să lăsați Feedback-ul dumneavoastră Pozitiv.Satisfactia dumneavoastra este ce mai suntem dispuși să vezi ! ! !

  • Nume De Brand: CUGGLOUD
  • Material: Cauciuc masini de slefuire
  • starea: de brand nou de la fabrica
  • Mărfuri De Certificare A Calității: ce
  • Numărul De Model: RF serie
  • Dimensiune: normal
  • Model: RF
  • culoare: 4

Etichete

Etichete: dentare dota, cauciuc poloneză, stomatologie instrument, laborator dentar laborator, zirconia de lustruire de cauciuc, instrument dentar, discuri poloneze compozit, brosa camellia, zirconia pastă de lustruit, 3 piece set pentru baie.

Recenzii

Jm Boucher2
2020-11-03
4/5
OK