KIWI design carcasa de Silicon Pentru Nintendo Comutator Lite Silicon Moale Anti-Alunecare rezistent la Șocuri de Protecție Caz Acoperire Completă a Corpului de Protecție

52.97lei 42.36lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Moale Solicone

Realizate din non-toxic și fără gust materiale de înaltă calitate, bună disipare a căldurii, anti-oxidare, nu este ușor să se estompeze.Acest Comutator Lite silicon caz, nu doare pielea, de asemenea, face dispozitivul mult mai confortabil.

Protecție Completă

Acest Comutator Lite caz de protecție oferă protecție completă pentru consola principală și bucurie-contra, perfect protejează dispozitivul de zi cu zi, picături, șocuri, lovituri, zgarieturi, praf si amprente.

Flexibil și Ușor

Subțire și flexibil caz, ușor de pus și decolare, este durabil si usor, oferind protecție maximă cu un minim de adăugat în vrac, ușor de transportat.

Se Potrivesc Perfect

Special concepute pentru a Comuta Lite 2019 precise cu decupaje pentru toate porturile si butoanele asigurând o potrivire perfectă, astfel încât toate caracteristicile pot fi folosite fără a fi nevoie pentru a elimina caz de protecție.

Ceea Ce Veți Obține

1*Silicon de Caz pentru a Comuta Lite 2019 Consola.KIWI design ofera 18 luni garantie pentru produsul și 24x7 ore de servicii pentru clienți prietenos.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
  • Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA
  • Nume De Brand: KIWI design

Etichete

Etichete: lite comutator, puller comutator, comutator caz de siliciu roz, nitendo comutator lite cazuri, caz comutator, kiwi vr, acoperi nintendo comutator lite, joycon proteja, extremerate comutator, caz nintendo comutator.

Recenzii