Biciclete de munte de Sticla 1000ML Aliaj de Aluminiu Sticla de Sport în aer liber, Ciclism Sport Stoarce Sticla de Apa Accesoriu de Bicicleta

34.38lei 19.95lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

1000ML Biciclete Sticla de Apa Portabil Leakproof Sticla de Apa Spațiu Cupa Sport Echitatie Cana de Apa, fara BPA Caracteristici: *1. În formă de U de blocare de siguranță, de etanșare duble de asigurare, nici o scurgere de apă atunci când inversat. *2. Portabil de ridicare inel de design, ușor de transportat. *3. Vizibil eticheta de volum din sticla ajuta la controlul cantitatea de apă potabilă în mod rezonabil și să bea apă din punct de vedere științific. *4. Simplificat marginea concavă, confortabil si usor de prindere, anti-off mână. *5. Sticla este facuta de importat material Tritan și nu conține bisfenol A. caietul de sarcini: Material: Tritan Cana cu capac material: grad de alimente PP Culoare: rosu, roz, mov deschis (ca în figură) Dimensiuni: 30.2*7.8*7.8 cm Capacitate: 1000ml rezistență la Temperatură: 0℃~70℃ Sfaturi: este recomandabil pentru a stoca băuturi cu o temperatură mai mică de 70°C sau congelate băuturi pentru a preveni arsurile, și copiii nu ar trebui să bea la temperaturi de peste 50°C.Conținutul pachetului: sticla de Sport * 1 Notă: 1. Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și dispozitiv de afișare setări, pot exista unele abateri între imagine vedeți și articolul în sine.Vă rugăm să înțelegeți că. 2. Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

  • Sticla de apa pentru biciclete: sticla pentru biciclete
  • Sport Sticla De Apa: Strângeți Sticla
  • biciclete sticla de apa: Stoarce apă dovada
  • Ciclism: camping
  • Material: Plastic
  • Capacitate: 1L
  • bicicleta: Dropshipping
  • Ciclism Sticla De Apa: Bea sticla

Etichete

Etichete: bidonul aluminiu, strângeți sticla de apa de metal, presa de ulei cu șurub, aliaj de biciclete sticla, accesorii pentru biciclete general, ciclism sticla cotelo, ciclism sticla termica, 120 sutien, gatorade stoarce sticla de apa logo-ul, de lamaie stoarce sticla de apa.

Recenzii

Natasha Kolis
2020-12-20
4/5
Quality is very good, doesnt leak. The lock is good but it doesnt open with one click, you have to use both hands