10BUC Învățământ Preșcolar Afișe Grafice pentru Prescolari, Copii mici, Copii de Grădiniță săli de Clasă Include Literele Alfabetului

63.54lei 33.02lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Descriere

Ajuta copiii dvs. de a realiza mai mult de împingându-le spre învățare într-o distracție, mod distractiv.A-i pregăti pentru un viitor mai luminos devreme.Dă copilul dumneavoastră un start cap de la aceste 10 copii de învățământ postere.Inspira copiii imaginația cu teme ochi-prinderea în aceste postere clasă.

Caracteristică

- Brand: STOBOK.

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material: Hârtie.

- Poster Dimensiune: 40 x 28 x 0,1 cm.

- Acest mare pachet include 10 de diferite culori luminoase, postere de perete: Litere, Culori, Zile ale Săptămânii, Numere 1-10, Numerele 1-100, Ferma de Animale, Anotimpuri, Anotimpurile, Lunile Anului, Forme și 32pcs Dublă față-Verso Casete.

- Încurajarea creativității la copii cu frumoase și opere de artă originale în această grădiniță postere set.Cu ilustrații atrăgătoare și culori luminoase, aceste învățământ postere face funcțional clasă decoratiuni pentru grădiniță și creșă.

- Grădinița noastră postere sunt de aproximativ 16 x 11 inci și tipărite pe hârtie de calitate, pentru un plus de durabilitate.Aceste copii de învățământ postere sunt atât de lacrimă și rezistent la uzură și sunt perfecte pentru homeschool și utilizarea la clasă.

- Nostru de învățare preșcolară postere sunt o alegere excelentă pentru profesor cadouri, și de a face funcțional clasă decoratiuni si material didactic în școli, grădiniță și grădiniță.Ele sunt, de asemenea, ideal pentru homeschool părinți, și de a face practică de joacă decor de perete.

- Perfect pentru Pre grădiniță, preșcolar, școlarizare la domiciliu, acasă pepinieră, grădiniță, copii de învățare postere.

Lista de ambalare

10 x STOBOK de Învățământ Preșcolar Poster

32 x STOBOK Banda față-Verso

  • Caietul de sarcini: Multi-piece Package
  • Stil: Desene animate
  • Material: Hârtie
  • Clasificarea: Pentru Perete
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tema: Caractere
  • Cenzura Cod: 1
  • Numărul De Model: Educația Timpurie Autocolante De Perete
  • model: Avionul De Perete Autocolant
  • Scenarii: PERETE

Etichete

Etichete: scrisoare alfabet autocolant, bucátárie instrument, decor sală de clasă, 3d autocolant de perete, gigantul tapet, etichete de hârtie alfabet, poster de perete, gazete de perete decor acasă tara, 90 autocolant, gradinita jucărie.

Recenzii

XHappyFelipe
2021-01-31
5/5
Very good product, good quality.
Eliasbonsa
2020-12-19
4/5
Smaller than I thought... Size of an A4 sheet