DNDYUJU Clește de Pescuit Foarfeca, Panglica Linie Nada Cutter Cârlig pentru Îndepărtarea Aborda Instrument de Tăiere de Pește Utilizați Foarfece Linie de Pescuit

21.18lei 20.12lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Dimensiune Lungime galben # 16 0mm albastru# 160 mm negru# 160 mm maro# 160 mm Pachetul Include: 1 Pachet 1buc Material:Oțel.Caracteristici: 1. Unic anti-alunecare tip de pește linie de tăiere 2. Tunderea este ușor 3. Ușor pentru a prelua cârlige de pescuit vă Rugăm să permiteți-2%-3% eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.Culoarea poate fi ușor diferită de cea reală, din cauza luminii.

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Element sunt expediate în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă nu puteți obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 48 de ore în mod normal.uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și proiectul dumneavoastră.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Bibliotecascolara.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  • Material: OȚEL
  • Dimensiune: 16cm
  • Nume De Brand: DNDYUJU
  • Tip: Clește De Pescuit

Etichete

Etichete: părul pubian cutter, genpal tăietor de păr, nikai tăietor de păr, lână, păr de tăiere, robo tăietor de păr, general de păr cutter, tăietor de păr km, braun tăietor de păr, părul alb cutter, pescuit panglica cutter.

Recenzii