Noi 50/100buc Șurub de Tatuaj Ace de Microblading Cartuș Ac pentru Charmant Dispozitiv Machiaj Permanent Mașină Pen Mașină de Tatuaj

86.67lei 60.65lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Caietul de sarcini: 1) nou și de înaltă calitate 2) a Ajuta la începători ridica rapid nivelul de tatuaj skill 3) material Sintetic, în condiții de siguranță, fără substanțe nocive 4) Flexibil, un autentic simt 5) Ideal pentru începători cât și artiști cu experiență. 6) Face tatuaj artist de lucru mai ușor. 7) Implicit Pachetul include: 15buc ace+15 buc inel.Dacă aveți nevoie de diferite amestecate ace, vă rugăm să ne lăsați o notă. 8) Cu șurub port Ambalaj:100buc ac, împreună cu 100 de inele Model: Round Liner Ace/Cu Ace.Diametru conector: 9 mm; tip Conector: Șurub de Cuplare.Pre-sterilizate cu Raze Gamma și blistere ambalate Individual.Notă: dacă nu sunteți sigur dacă este de lucru cu aparatul dumneavoastră, vă rugăm să verificați cu noi înainte de a comanda.Dispoable design, numai pentru o singură utilizare.Vă rugăm să verificați Mașină Rotativă Stilou și asigurați-vă că ace a se potrivi aparat înainte de cumpărare.

  • Nume De Brand: Ybeauty
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Ac Tatuaj
  • Funcția: Machiaj Permanent
  • masina: Premium Charmant Mașină De Tatuaj

Etichete

Etichete: cartuș charmant, mym, artmex mașină, charmant pen, microblading ace 9, oamenii ace, minder ace, stand de machiaj permanent mașină, clasic machiaj permanent mașină, ink tattoo.

Recenzii